Vaping – vad är vaping?

Eftersom utseendet på den elektroniska cigaretten har ett nytt ord uppstått i vårt vanliga ordförråd, är detta ord “vaping” tillsammans med alla dess derivat som vaper, vaping, vapingeador men vad är vaping?

Anses vara årets ord av Oxford Dictionary i 2014, termen “vaping” är handlingen att andas in den ånga som en elektronisk cigarett producerar. Detta ord kommer från den engelska ” vaping “som i sin tur uppstod från roten till ordet”ånga”. Dett får du genom ejuice så som Nasty Shisha, Nitros Cold Brew e-juice, Ossem, Pacha Mama, Porn Series Ejuice, Riot Squad, SadBoy, Savage & Senses . Har du dem i din ecigarett, så får du ånga.

Om du letar efter en elektronisk cigarett eller en vape, rekommenderar vi att du läser vår guide till de bästa vapers

Under de senaste åren har det varit en boom i vaping, vilket ökar utseendet på butiker, vaping klubbar eller YouTube-konton där människor pratar om e-cigaretter och deras vätskor. Denna boom, med sin motsvarande ekonomiska tillväxt, har kommit att betrakta den elektroniska cigaretten som ett bra alternativ att sluta tobak, som varje år dödar 60 000 spanjorer.


Hur man börjar vaping?

Vaping uppfanns i Kina tack vare tidigare apotekare Hon Lik, som ville uppfinna ett hälsosammare alternativ till rökning. Dess resultat var den elektroniska cigaretten, en anordning som kan producera ånga som efterliknar tobaksrök, vilket ger känslan av att den röks utan att producera förbränning, eller konsumerar tobak och minskar risken för https://vape.se/ för att drabbas av sjukdomar med 95%.

Vaping anses vara ett av de bästa alternativen att sluta röka av olika skäl som: möjligheten att justera nikotin, den falska känslan av att röka på grund av likheten i vaping med rökning, den stora minskningen av riskerna, minskningen av skador på den passiva rökaren och ekonomiska besparingar. Du kan köpa ecigaretter ifrån Ecigaretter.se, Peoplesmoker.se, VapeSweden.se, dk.vape.se & Jooz.se. På nätet köpr du alltid billigare ecigaretter, vilket vi tycker är bra!

Om du vill starta vapear, byggsatser start på vapeo är ett mycket bra alternativ att prova e-cigaretter utan att spendera en massa pengar och uppnå en effektiv enhet med alla tillbehör utan risk för att du inte gillar det, eftersom, även om de verkar som att en hel del till rökning (leder till nikotin och du kan använda vätskor med smak av tobak för förändring av tobak vapeo inte så stor), vapear, och rökning är inte samma sak och du kan inte övertyga dig.

Det rekommenderas att börja med startpaketet eftersom de kommer med allt du behöver för att börja röka (laddare, renare, motstånd…) och med en elektronisk cigarett eGo som är perfekt att starta vapear, eftersom de är mycket lätt att använda, de bara måste komma in i vätskan och andas in utan att behöva konfigurera någon parameter. Även om du vill veta mer om de olika typer av elektronisk cigarett som finns, i din förångare har vi denna guide på de bästa elektroniska cigaretterna där du kan jämföra priser och välja mellan de bästa på marknaden.

Å andra sidan, förutom den elektroniska cigaretten själv, har vi vätskorna eller snarare E-vätskor som är ansvariga för att skapa den rök som inhaleras på grund av glycerin de har. Det finns ett brett utbud av E-vätskor med olika smaker, aromer och styrka: från frukt till tobak eller mintsmak. Men om du ska flytta från konventionell tobak till vapingvärlden rekommenderar vi dig att de första vätskorna du försöker är tobakssmak så att förändringen inte är så abrupt. Och att dessutom justera mängden nikotin till rökning vana du hade som vi talade om i den här artikeln om din förångare.

Källor: Folkhälsomyndigheten, Umo, THL, CAN, WikiPedia, Konsumentverket, Kemi, Lansstyrelsen, Riksdagen, Tullverket, Östersund Kommun, Verksamt, Kristianstad, SlutaRökaLinjen, Alingsås, Ronneby, Lysekil.