Vad är Dreamfilm

Internet Protocol Smart-TV-digital-tv i IP-dataöverföringsnät, den nya generationen av tv själv, kan kunderna få en Smart-TV-signal på datorn, speciella Smart-TV-mottagare, mediaspelare, Smart-TV-apparater med SMART Smart-TV-teknik eller ens organisera titta på Smart-TV-kanaler mobila enheter. Tillgång till Dreamfilm görs som regel med hjälp av speciella program. Således behöver du inte surfa på Internet när du söker efter webbplatser och Smart-TV-kanaler, det räcker att organisera mottagandet av data på en speciell Smart-TV-spelare på din enhet.

Innan jag berättar hur och var du ska ansluta till Dreamfilm, är det värt att nämna en sådan aspekt som bekvämligheten med Dreamfilm över andra analoger (till exempel söka och titta på online-sändning av en Smart-TV-kanal på nätverket).
Fördelar med Dreamfilm

Vilka är fördelarna med interaktiv Smart-TV från konventionella analoger (kabel, satellit, etc.);

Ljud-och bildkvalitet, upp till HD-upplösning. Möjligheten att använda två eller flera ljudkanaler för en videoserie, till exempel på ryska och engelska. Möjlighet att titta på betalda Smart-TV-kanaler gratis eller för en måttlig avgift (Dreamfilm är mycket billigare än någon betald Smart-TV); Interaktivitet (förmågan att visa, hjälp i filmen, Smart-TV-program, lämna ett svar); Möjligheten att skriva för att köra hårddisken enheten.

Så här ansluter du till Dreamfilm

Processen att ansluta till Dreamfilm är ganska föråldrad. Det räcker att ladda ner ett speciellt program till din enhet (nedan kommer vi att överväga de vanligaste alternativen, till exempel en dator, en mobil enhet och en Smart-TV med en SMART Smart-TV) och ladda upp en spellista till det här programmet.

En spellista är en lista över kanaler och inställningar för att komma åt dessa kanaler via Internet. Det här är antingen textfil eller en Internetanslutning till en sådan fil.
Dreamfilm-program på PC, telefon och Smart-TV

Nedan kommer vi att överväga implementering och konfiguration av Dreamfilm på klientenheter. Det är väldigt enkelt, välj det praktiska sättet att ansluta till Dreamfilm, beroende på vilken enhet du vill ansluta till.
Dreamfilm på datorn

För att titta på Dreamfilm-kanaler på en dator eller bärbar dator rekommenderar jag att du använder en gratis IP-spelare-Smart-TV-spelare (nedladdning). Gränssnittet för programmet är mycket lätt att använda. Innan du installerar det här programmet rekommenderar vi att du avinstallerar VLC Player (om det är installerat) för att undvika eventuella konfigurationskonflikter, eftersom spelaren själv är VLC-skalet av VideoLAN.

Allt du behöver göra efter den första lanseringen av programmet är att konfigurera det. De grundläggande inställningarna ska anges i menyalternativet “Inställningar-Allmänt”, utan att visa sökvägen till spellistan, naturligtvis visar programmet ingenting.

När spellistan har sammanställts av din leverantör, en gratisdistribution (eller pengar) spellista från Internet, kommer Smart-TV-kanaler att laddas ner och en trevlig tv-bild visas.