hemsäkerhet och hemförsvar för Preppers

Tyvärr, om saker någonsin blir riktigt dåliga och matbrist är utom kontroll, förvänta dig att få människor eller gäng som vill ta hand om dina leveranser till varje pris….

Så du måste förbereda ditt hem så att det är bättre skyddat och lättare att försvara om plundring någonsin skulle inträffa.

Din topp 6 måste göra-lista för hemsäkerhet och hemförsvar:

Loft vindsutrymme: de flesta plundrare skulle gå direkt till ditt kök för dina matleveranser, svårare att nå loftutrymmen skulle i stor utsträckning förbises, särskilt om det inte fanns en lätt stege att dra ner (tips tips) Köp en förvaringsbädd med hydrauliska armar, ger massiv förvaring under sängen. Du skulle bli förvånad över hur mycket mat som kan passa under en vanlig dubbelsäng. Ändå ser sängen fortfarande ut som en vanlig säng, igen lätt förbises av plundrare från preppers via prepperbutik.se.

Golvhåligheter, bakom garderober etc. Var som helst kan du skapa ett dolt hemligt cachelagringsområde. Begrava förnödenheter i luft och vattentäta behållare i din trädgård. För en stor och seriös cache är ett av de bästa valen att använda en ny plast septiktank för detta ändamål. Köp ett bra lager av ljus för ljus om elnätet går ner. Jag är inte ett stort fan av att använda generatorer under tider när saker är så dåliga att plundrare plundrar hem och butiker. En generator är bullrig och behöver ventilation, vilket gör ditt hem till en mycket märkbar plats.

Se istället till att dina persienner och gardiner är blackouts för att stoppa ljuset som skiner igenom. Installera CCTV och sensorlampor. Endast livskraftigt om ström och Wi-Fi oavbruten, men grunderna för hemsäkerhet som dessa, enligt min mening, bör installeras oavsett vardagssäkerhet.

Jag hoppas att du gillade den här första bloggen om hur du börjar din prepper-resa. Lämna en kommentar nedan och berätta dina tankar eller ställa några frågor!