Här hittar du bra sexdockor på nätet

Jag har länge letat efter en butik som säljer billiga sexdockor på Internet, och det har tagit lite tid att hitta den bästa butiken i Sverige.

Jag tror att jag har gått igenom nästan 200 olika butiker som säljer sexleksaker och sex dolls i Sverige, och jag tror inte ens att jag har gått igenom alla butiker som finns i Sverige via VR Sexleksaker.

Vilken typ av sexdocka som jag letade efter

Jag viste faktiskt inte ens vilken typ av sexdocka jag började kika efter, första tanken var bara att det skulle vara den absolut billigaste dockan som gick att hitta i svenska butiker så som Sexdockan.com.

Jag insåg väldigt snabbt att det fanns olika typer av sexdockor så som real dolls, uppblåsbara varianter och . Alla dessa hade helt olika pris, och de priset kunde skilja många tusen per docka. Jag läste om min sexdocka på Sexdockan.com som har massvis av av artiklar om sexdockor.

De billigaste varianterna av sexdockor som jag kunde finna var det som var uppblåsbara, de som kallas i folkmun för uppblåsbara barbara dockor eller billiga sexdockor från Snorbilligt.se. Anledningen till att dessa dockor är så billiga är att de är gjorda av enkel plast, som du sedanfyller på med luft ungefär som en badleksak.

Dessa är mycket enklare än de andra varianter som man kan köpa, men de är också mycket billigare typ av sexdocka. De billigaste av de uppblåsbara dockorna kostar ca 200 kr.

Läs också: https://www.vrsexleksaker.se/penisring/

Sexdockor gjorda av TPE material

Dessa dockor är mycket bättre och mer realistiskt gjorda än de som du måste blåsa upp. TPE sexdockor är mycket mer människolika i huden framförallt, men också i storlek är de mycket mer lika oss människor.

Dessa sex dolls kostar ca 10.000 kr till ca 20.000 kr för varje docka, alltså ganska mycket mer än de som är uppblåsbara varianter som vi pratat om innan.

Men här får du sexdockor dom är mycket mer verklighetstrogna än de som är uppblåsbara.

Real dolls är de finaste sexdockorna

Finaste sexdockorna av dem alla är dem som kallas för real dolls, och dessa är också de som kostar överlägset mest av dem också.

En real doll kan kosta upp emot 100.000 kr, så de är allt annat än billiga att köpa. Men de är också mycket mer lika oss människor i både utseende och in hur de känns i skinnet och kroppen.

Det är anledningen till att de kallas för real dolls, just för att de bästa av dessa dockor kan du knappt se vilka som är äkta människa eller sexdocka.

Bilder på dessa är ibland så lika, så att det går inte att avgöra om de som tagit fotot på dockan inte varavtagiyvett foto på en riktig människa. De är extremt välgjorda dessa sexdockor i alla detaljer på sexdockan.

En sådan sex doll som en real doll kan du knappt hitta i en svensk butik som säljer sexdockor och sexleksaker. Vill du ha en sådan sexdocka så måste du vända dig till andra länder för att kunna beställa en sådan docka.

Köp en bra säng att lägga din sexdocka i när du har sex med den

För att du ska få ut maximalt av din sexdocka när du har sex med den tycker vi du ska ha en bra säng till den. Det är mycket skönare att ligga med dockan om ni gör det i sängar som är bra också.

Så när jag köpte min sexdocka så köpte jag också sängar i Karlstad som jag kommer ifrån. Det tycker jag var väldigt bra investering i och med att jag dels fick bättre komfort när jag hade sex, och dels mycket bättre sömn under nätterna när jag behövde återhämta mig.

Andra länder du kan köpa sexdocka ifrån billigt

Vissa dockor kan du alltså inte ens köpa här i Sverige tyvärr, och de kan bara köpas från ett land som USA och möjligtvis från Kina om du har tur.

Anledningen till att du inte hittar de mest exklusiva sexdockorna i Sverige är att de är en för liten marknad hör i Sverige för dessa dockor. För att köpa en sådan sexdocka måste du gå i på en amerikansk hemsida och beställa den doll ifrån.

Köp billigast från Kina om du vill ha en billig sexdocka

Av alla butiker vi var inne på så var det kanske föga förvånande att det var butiker från Kina som hade de bästa priserna på sexdockor.

Som de mesta annat här i världen så är produkter tillverkade i Kina de billigaste av dem alla, och en del av dessa sexdockor är i bra kvalité måste jag säga.

Man kan lätt tro att dessa dockor är rena skiten som knappt kommer med huvud och andra kroppsdelar, men detta stämmer alltså inte. Vi lyckades köpa flera sex dolls från Kina som både kom hem snabbt, och som var av bra kvalité.

Det ända du alltid ska med i dina beräkningar när du ska beställa en sexdocka från Kina, är att de också kan komma till några extra tusenlappar att få hem den i både frakt, och för att tulla in din sexdocka.