Finns Det Några Biverkningar Från lustgas?

Har du en tandvårdsrädsla? Om så är fallet kanske du vill överväga att fråga våra Livonia, MI tandläkare om fördelarna med lustgas. Lustgas (även kallad Lustgas) hjälper patienter i alla åldrar koppla av i stolen så att de kan få tandvård de behöver. För att administrera Lustgas, kommer en av våra tandläkare försiktigt placera en andningsmask över näsan som levererar syre blandat med lustgas.

Inom några minuter bör du börja känna dig avslappnad. Inte bara skrattar gas säkert, men det är snabbt att agera och snabbt att slita av.
Vad är Lustgas används för?

Lustgas kan användas för en rad tandprocedurer, från rengöring av tänder till fyllningshåligheter. Men kom ihåg att vissa förfaranden också kan kräva lokalbedövning för att hantera smärta. Våra tandläkare kommer att kunna hantera smärta och ångest så att du kan upprätthålla god oral hälsa och Skolparty.se.

Lustgas är väl lämpad för patienter som har tand ångest eller har särskilda behov som gör det svårt för dem att få tandvård. Om detta beskriver din situation, kontakta en av våra tandläkareom huruvida Lustgas eller andra typer av sedering dentistryär ett alternativ.
Snabbt att koppla av

Lustgas anses inte vara “sleep dentistry” eftersom du är vaken och lyhörd under proceduren. Vad lustgas gör är att hjälpa dig att slappna av när du sitter i tandläkarens stol så att du kan få den vård du behöver för att upprätthålla ett hälsosamt leende. En av biverkningarna av Lustgas känns svindlande. Som ett resultat kan du fnissa lite under behandlingen, men ändå kunna samarbeta med en av våra skrattande Gas Tandläkare.

Om du har en tandfobi kan vi uppmuntra dig att prata om roten till din rädsla. Till exempel, vissa patienter har tand ångest eftersom de är rädda för att känna hjälplös eller förlora kontrollen. Jämfört med andra typer av sedering tandvård, slappnar lustgas dig utan att sätta dig att sova.
Snabb avklinga

Lustgas avtar snabbt, vilket innebär att du kommer att kunna återvända till jobbet eller skolan efter din tandläkare möte. Den lugnande effekten av lustgasen avtar så snart vi tar bort andningsmasken som täcker näsan. Däremot skulle du behöva ha någon kör du hem efter oral sedering så att du kan återhämta sig hemma för resten av dagen. Du bör inte uppleva grogginess eller sömnighet efter att ha fått Lustgas, vilket minskar återhämtningstiden.
Inga Långvariga Biverkningar

Lustgas är säker för människor i alla åldrar eftersom det inte finns några långvariga biverkningar. Faktum är att vuxna som får lustgas kan köra sig hem efter tandprocedurer. När du andas in skrattande gas, kan du känna dig yr eller som dina lemmar är tunga. Dessa symtom är normala reaktioner på lustgasen och försvinner nästan omedelbart efter att andningsmasken har tagits bort. Medan du andas in Lustgas, kommer du att känna dig trygg och avslappnad i stolen.