Så fick jag köpa bra e-juice

Woohoo idag fick jag hem bra ejuice som jag beställt på internet – och fasiken va gott det var att få det helt gratis. Det låter som nästan för bra för att vara sant, men sant är det. Jag sökte på ordet ejuice bra på google och hittade en hemsida som erbjuder alla sina kunder e juice helt bra om man bara betalar för frakten hos dem.

Så vitt jag vet finns det ingen annan e-juice butik som erbjuder sina kunder ejuicer utan att betala för dem. Jag själv fick hem 3 stycken och den ejuicen som jag personligen gillade bäst var en som smaka mango. Att det idag kostar mycket pengar att fylla på sin e-cigarett med e juice vet nog det allra flesta om –  men att det är näst intill gratis att tillverka en ejuice är det nog inte så många som vet.

Jag har tidigare sett hemsidor som erbjuder e-juice mycket billigt – men ingen som är som vape.se som ger bort sina helt gratis. Tror att många utav de andra butiker som säljer sin ejuice måste ta och börja tänka om när det kommer till det här med att sätta priser på sin ejuice. Allt för länge har det varit överpris på just e juice av någon anledning.

Många utav dessa e-cigg butiker har kunnat tjäna mycket pengar på ejuice som vart helt gratis att tillverka för dem. Jag blickar framåt med spänning vad som skall komma på den Svenska vaping marknaden nu när pandoras ask är öppnad. Kanske får vi se ett priskrig i Sverige med priser på e juice som aldrig tidigare har skådats. Bara tiden kan utvisa hur mycket en ejuice kommer att kosta om 5 år – men jag kan nog med största säkerhet säga att de kommer att ligga på under 100 kronor för en ejuice utan nikotin.

Ejuice gratis med nikotin

Just nu verkar det inte finnas någon hemsida som erbjuder gratis ejuice med nikotin – men det lär komma i framtiden tror jag. Idag är nikotin så himla dyrt i Sverige, så jag tror att de flesta butiker av den anledningen inte kan ge bort sin ejuice med nikotin på ett bra tag.